Hemma igen.

Kom hem igår kväll, lite mer drömsk men med ett annat lugn igen. den lilla resan gav mig i alla fall en lång avslappnande tågresa fylld med musik och sporadiska rader skrivna om gåtor och funderingar jag nästlade in mig i så hårt att jag till slut inte förstod nåt själv.

I can feel the distance...

Så väl hemma igen blev det att attackera renoveringen. går segt men i alla fall inte stillastående. Blir nog grymt när det är klart i alla fall. Gav bort 2 svarta sopsäckar gamla kläder till nån klädesinsamling. Rätt skoj för den som får det, galet färgglada clubkläder och pornbar tröjor.

Changes come, life will have its way... with your pride son.

La mig vid midnatt och kollade en gammal favorit, Donnie Darko. Känns som en liten bit trygghet den filmen. Den där känslan av var man faktiskt står i gapet mellan galenskap och verklighet.
 Flöt bort in i natten med någon slags vakendröm. Väggarna andades och jag kunde känna hjärtslagen i brisen som gick genom rummet. kändes som jag var en muskel i något större mer levande än något annat.. var rätt skumt men tillräckligt rogivande för att falla i sömn.

...I see a name or two, and the ghosts just start to roam, I had em locked away, it seems they cut their own parole...

Idag har man fått lite saker gjorda i alla fall. synsam, läkaren, simmat och ska in till stan på mat och en öl eller två alldeles strax. resten av helgen ska dedikeras till att montera ner den gamla garderoben och stuva in alla kläder etc i min stora nya fina walk in closet.. som inte är klar.. men men. allt i sin tid.
Allt i sin tid.

Kommentarer

Lämna några ord här:

Namn:
Minns mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0