no sense in sense

Så jag tar min tid..egentligen har jag nog inte tillräckligt med lärjungar som följer vad jag skriver för att be om någon sorts ursäkt.. men ni den trogna skaran ska veta att för min egen skull har jag tänkt mycket och mycket igen på vad jag faktiskt har att säga. Ni som faktiskt känner mig har nog sett en hel del av svägningar och en massa sidospår i vad Alex faktiskt brukar dilla om... vilket i nutid bara egentligen betyder att me myself and I jobbar fram sanningar jag antagligen kommer propagera fram till er ändå.

allt jag vet just nu är att en rapp käft en smula komik och en helvetes mycket erfarenhet är det som får yours truly att sväva lite. bär för många folks hemligheter och på tok för mycket påhittad visdom för att vara en stilla själ...
allt jag gör just nu är att jobba för min egen personliga frihet. Och det mina vänner är det viktigaste vi har.

så till snart... jag hoppas.. jag känner och jag lever.det vi alla försöker göra.

Jo vinterdäck ska ju va bra...

Men alla verkar inte veta det. Gled hem nu på lunchen, kommer till sollentunavägens fina lilla övergångsställe. Bil i snabb fart kommer glidande. Tittar mot föraren och får en nick som jag tar att det som att hon kan stanna och jag gå över.. som det ska vara eftersom vi gående folk har företräde.
Men nej då.
Antingen funkade inte kvinnans bromsar, eller så var inte vinterdäcken på, eller så var det så pass halt att båda fanns utan att fungera.
Eller så ville hon bara köra på mig.
För en sekund senare sladdade bilen rätt in i mig och jag får kasta mig upp på hennes motorhuv. Inte hårt eller fort, men tillräckligt för att jag ska glida upp på den och ramla ner på andra sidan.
Hon var ute rätt fort och hade ungefär 1000 ursäkter och löften om att köra mig till sjukhus. Som tur var så har man katt gener eller nåt, för inte mer än en öm bak fick jag av det.
Halt på vägarna ni bilister.. låt fan inte folk passera och nicka åt dom att göra så om ni inte vet hur man bromsar.

Man får ju kanske tacka sig själv för att man alltid är på lite högspänn, annars kanske man hade legat under hennes lilla opel och varit jävligt platt.Mystiska saker i alexborg.

Så vaknade denna första vardagsjobbar dagen efter ledigheten av en mycket underlig dröm.
I drömmen var det ett ungt normalt par. Men nånting var väldigt flytande, som om dom var iaktagna. Killen ville ha ett slott sa han, och han visste precis var det fanns ett.
Kvinnan sa att det inte existerade några slott i det håll dom var på väg men följde ändå med för att se vart det ledde dom. Så dom vandrade. Dom stannade och såg den minsta lilla hund oskyldig som få gå förbi. efter kom hussen och bad dom stå minst 100 meter från den eftersom det var den farligaste ras som fanns.
Vidare gick dom. Och mannen började nu bygga sitt hus. Kvinnan hjälpte till. Varje morgon log dom och arbetade på sitt hus tillsammans. Helt plötsligt blir den där iaktagelse känslan större och kvinnan zoomas in i min dröm. Hur hon med slutna ögon arbetar men en lätt sjungande stämma. Hon famlar med ett par brädor och i drömmen kommer en viskning samtidigt som det sakta zoomas ut från kvinnan till att få se vad hon gör. Den säger:
Att lära sig undvika det oundvikliga, och överleva det man själv skapat.. det är vad som sker här.
När hela bilden av kvinnan med slutna ögon och hennes frenetiskt byggande till slut blivit klar ser man hur kvinnan sakta ställer sig på huvudet, händer neråt resten av kroppen försöker följa ståpåhänder grejjen och benen läggs vinklat. Det visar sig att hon i sitt blundande tillstånd byggt ett helt hus över sig själv och håller nu upp hela grunden med sitt huvud och sina händer. hon kan inte nå något från var hon står och släpper hon och sträcker sig efter något att stötta med krossas hon under hela byggnaden.

Precis där vaknar jag ( såklart ). Kryptiskt.. blir nog till att undvika blanda livsbiografier, filosofi och nattligt rödvin ett tag kanske. Men spännande dröm var det.


Nytt år...

Det startade grymt i alla fall.. detta ny år av nya äventyr, nya händelser nya saker att se fram emot och nya saker att gräma sig över.
Hur som helst.. det startade nog till och med mer än bra. Galnaste 4 dagars partyt ever...
Började friskt med ett par jobb kvällar följt av utekvällar i good ol sthlm. Sedan fortsatte en rätt bakis trio dagen efter med en bussfärd i världens bästa lyxbuss till Linköping. Tror man kan sammanfatta hela alltet med Bästa Bästa!

Stort tack till alla galna linköpingsbor aka Antons crew. Ni gjorde mitt nyår! Aldrig haft så skoj skålandes gigantiska ölglas, hamna på mystiska efterfester, gå upp nästa dag och mötas kvällen som kom av det största barskåp jag sett och så mycket galna fulla underbara trevliga helmysiga och bästa värsta människor.. klättra snödrivor, göra snöänglar, fundera på om alla i linköpings komunalråd går på syra (har ni sett deras gatukonst undrar ni säkerligen detsamma) mera fest, fyllebiljard, spring med liten alex (följt av fall med liten alex) mera buss, mera fest.. och ett tryggt fnissande landande på Roq med en snäll mellis och en snällare jimmy som såg till att vår kära trio fick en aning mat i magen innan alex skickade hem sig själv till den skönaste sängen nånsin.
Störst tack till trions 2 andra medlemmar förutom yours truly.. Bianca Anton.. bästa bästa.
Mest kramar till Linköpings partycrew.. värsta bästa.
Nyårets ros till antons mamma som orkade ha oss alla där och stå ut med vårat bakfylle jidder och pizzaätande.

Kommer ni skumma nedåtlandet människor hit.. då vette fan hur jag ska lyckas leva upp till vad ni bjöd på!

Bästa!
Trion.
Im the Tequila king.. I can drink anything...

Sa nån skål?
Sveriges nyktraste.
Snow devils.. umm angels
GOTT NYTT ÅR!!!!


RSS 2.0