Chilis and random thoughts.

First of all, keeping this first part of the blogg in english to give a big thx to my chili connection in finland, just got the package and cant wait to get those red mad thingies in my next meal. chilis are so NWA man...

I övrigt på den svenska fronten vankas det jobb ikväll. Får se hur lokaltrafiken funkar om man måste röra sig in till stan 4 timmar innan eller faktiskt kan hinna göra annat. Storm i all ära.. men snön måste bort nu. Jag har trädgårdar som väntar och snön är i vägen. shoo shoo.... 
Nån sa till mig att jag borde dansa soldans.. är det som regndans fast man gör allt baklänges?


Annars så har helgen varit vad helgerna brukar vara. Jobb, jobb och en massa skratt. Life is good my darlings..

På ett mirakulöst vis löste jag ekonomin även denna månad, och det utan kedjor. Immovable object.. unstoppable force.

Rätt lustigt hur små draman kan komma från mindre saker. Sluta spela svår, slöseri med tid man kan göra roligheter på.Sen mest vill jag bara säga välkommen hem till alla thailandsresande, förväntar inte att höra nåt tillbaka, men det är ok. hoppas ni haft det bra i alla fall.


Ännu en seger i Alexborg.

2 till kedjor brutna. Snart finns inga koppel kvar att hålla mig tillbaka. Tog ännu ett stort steg framåt igår. Personlig frihet och vilja är inte långt ifrån komplett nu. Dessa kedjor tillhörandes demoner jag slagits mot sen tonårens dagar har inget kvar att hämta. Ännu en vinst och seger. Alexborgs rike sträcker sig större och viljans makt har visat sig stå över allt jag mötts av än så länge.
Man kan om man vill... så litet nästan osynligt ordspråk som talar all sanning i hela världen. Min vilja att ta mig ur alla dessa kedjor, att slita mig ifrån alla hjärnspökens grepp och demoners hån, allt det hade aldrig gått om inte min vilja att ta mig ur det funnits.
Stått på branten av negativiteten och stirrat ner i uppgivelsens avgrund, vänt och gått därifrån, jag har slagits nätter till ända mot hjärnspöken som bett mig ge efter för min rasande glöd av ilska och lyckats vakna med ett leende. Har suttit i mer konversationer med demoner än änglar och tror fortfarande på vita vingar....
2 till kedjor brutna. Snart, väldigt snart får jag springa precis så fritt jag vill.

Fifflarens guide till ica maxi.

Blev en galet hektisk helg, torsdag jobb, fredag morgon upp och möta snickaren, fredag kväll 9 timmars pass, lördag morgon snickare och mor här, lördag kväll ännu ett 9 timmars, söndag... pang! fick mig en 3 dagars förkylning som jag lätt får skylla mig själv för. nog att energin är galet bra, men jag är inte fuckin superman.
På torsdag smäller det på Debaser antagligen, om jag nu kan få mitt förkylda arsle genom dörren och köpa biljetter. Jedi Mind Tricks spelar.. fett jao!!! måste se till att gå, lite hip hop gangstah vibbar är alltid bra power trip.
Köket står stilla i 2 dagar pga Alex grymma sätt att mäta - ikeas grymma sätt att konstruera - tidens grymma sätt att visa att stress inte funkar.

Är inte lätt alltid. Men ganska jävla roligt.

Bästa.

To build a home...

Dag 1 i total renoveringen. damm, bråte och röra.. men så ska det vara, ett steg i taget till ett hem värt namnet Alexborg.
Började igår att jobba Roq till midnatt sen susa hem för att ha en natt i rensningens tecken. klockan 7 var jag klar, snabb powernap och sen knackade snickaren på dörren 8. Vi gick igenom va som skulle göras idag och efter det fick jag äntligen 4 sköna timmars sömn innan nästa pass började för mig att fortsätta fixa här. Väggen är redan utslagen och saker är i sån rörelse att huset vibrerar.
Det kommer bli fint detta...

så bilder från dag 1.


Fler bilder kommer med hur det flyter på.


Seger.

Efter alla dessa upp och nergångar.. verkar det som det äntligen ska vara över. Kampen är slutkämpad och demonerna finner ingen njutning i mitt lidande. Jag står upp, har stått upp länge nu. Snart, väldigt snart, kan jag göra det utan att tänka.
Den nya tiden är här på riktigt. Nästan svårt att förstå att det är över.. men det är så. På riktigt. Tryggheten är här nu och jag kan släppa dom trasiga rostiga stödhjulen. Jag kan byta in mina svarta trasiga vingar mot ett par ljusa friska som lyfter upp mig utan svårigheter.
Jag är där nu. Där jag önskat och kämpat för att vara.


Striden är verkligen över... min segrande fana är hissad som bevis.


Fågel Phoenix flammar upp som en sol på svart himmel.du kan va...

alla dessa glada möten, alla dessa positiva nykänningar och ansikten. Fan, allt det är verkligen underbart. Samtidigt som något jag inte själv styr dyker upp i mitten av allt och ber och tar det jag inte kontrollerar. Jag måste lära mig hålla tillbaka, lära mig ljuga sanning och tala ärlig lögn... kryptiskt kanske... men sån är den, verkligheten.
livet leker hur som helst. Försöker lära mig leka med det. Thats about it.
Kärlek vänner... Kärlek fiender.

RSS 2.0