Strömmar.

I min kortlek finns fler jokrar än ess. Varje gång jag lägger den eviga patiensen och det eviga luriga kortet med den maskerade mystiska jokern dyker upp undrar jag om jag borde räkna det some ett ess eller som något lägre. Så i förvirring blandar jag om, blandar extra noga. Jag till och med sorterar ut mina jokrar men på nåt magiskt sätt är dom tillbaka igen när korten ligger på bordet.

Fick mail från andra sidan igår. Ljuva vackra australien... som jag saknar det stället. Jag undrar många gånger i mina tankar om hur livet hade varit om jag bara valt att stanna kvar och inte komma tillbaka till sverige. Man ska inte försvinna bort i gamla minnen och frågor om hur varför om och men saker var som dom i alla fall inte är nu, men jag kan inte låta bli att spekulera lite i det.. drömma lite i det.

Nu sätter saker igång förresten. Nästa vecka börjar en ny vardag med nya rutiner.. skrämmande men på fuckin tiden.

Inatt vaknade jag och var törstig som aldrig förr. halvt drömmande halvt utorkad nästan släpade jag mig ut till köket för vatten. Bäljade i mig säkert en liter och var ändå tvungen att ta med mig ett stort glas vatten till sängen där jag är fullt säker på att jag ställde glaset bredvid sängen, tog en sista klunk och la mig för att sova igen. I morse stod där inget glas. Däremot hade jag inte stängt avkranen ordentligt så den droppade så högt att jag nästan fick spel. ovanpå det hade jag inte släckt lamporna i varken hallen köket badrummet eller garderoben, vilket jag inte ens minns att jag tänt..
Händer så mycket mystiskt här hemma i alexborg ibland.

Jag har en släng av höst melankoli. Ingen emo depp eller släng av gamla åkommor, nej en lätt tung virrig känsla av att det är grått och rätt tomt här hemma. Jag saknar att ha någon att längta efter tror jag. Dom jag längtar mest efter är nästan allihop jokrar i den här kortleken jag än en gång blandar om och hoppas kommer ut rätt så patiensen denna gång går ut.Kommentarer

Lämna några ord här:

Namn:
Minns mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0