Somethin wrong with the system..

Ska man skratta eller gråta.. det är frågan. Egentligen är det den sista frågan på prioriteringen just nu, men när alla händelser får det att sjunga i skallen på mig försöker jag bara hitta en liten bit lugn i att fokusera på att bara andas.
Jag skulle kunna banka ner 200 arga rader just nu, men jag orkar inte.
Jag är en pingisboll fast i det här systemet just nu. Har du en gång avvikt från kugghjulet du mals in till att följa får du helt enkelt inse att du inte är värd särskilt mycket eller kan räkna med att faktiskt bli lyssnad på eller få den hjälp du blir lovad..
Jag är verkligen rasande.. försökte stilla mig själv med att gå en lång snabb promenad, orkade inte.. luften gick ur mig.
Försökte hårt att inte falla in i ilskan över situationen och där är jag nu. klappandes på mitt eget huvud och febrilt försökande att använda den arga flamman inom mig till att komma någon vart istället för att måla ögonen svarta och vilja rasera vardagen.
Nog nog nog.. jag har verkligen fått nog. Hur svårt kan det vara?
Allt jag kan i detta nu är att tacka mitt trasiga men starka psyke för att det inte exploderar och slutar i galenskap utan faktiskt försöker hitta en lösning.
Bara resa sig igen... och igen.... och igen.
reprisal, retribution, vengeance suggest a punishment, or injury inflicted in return for one received. Revenge is the carrying out of a bitter desire to injure another for a wrong done to oneself or to those who are felt to be like oneself: to plot revenge.


1 day of the week

Bleh.. måndag morgon. Totalt slöade ur och vaknade inte förrän 6.30. Rastlösheten från gårdagen jagade min sömn till alldeles för sent, men uppe är man..
börjar bli lite sm¨vresig morgnar nu, det måste bort. Galet vad en helg kan sätta ens sömnbalans ur spel fort.
Dags att jobba. Ha en bra dag allt morgonpiggt folk och sjusovare.

Advent.

Saknar min söndag redan... var rätt rastlös och konstig idag dock. ingen film var riktigt roande och min glass var inte så kul den heller. Antar att nästa vecka redan spökar lite i mina tankar och att det tog över lite av vad jag satt dagen till att bli. Det är ok. Rastlös kanske.. men siktet inställt och fokusen på plats efter helgens äventyr. Dags att ta sig an december och dess slutkläm jag alltid avskyr. staden med sitt nedkladdande av tomte spya överallt går mig lite lätt på nerverna, men man får väl acceptera att det finns en del folk som gillar den här högtiden som är på väg.
Den stora frågan är hur fort jag går under jord detta år. julefrid... yea right.

Såg en sån där film idag. En sån där "fin" film. Börjar bli en jävla mjukis på gamla dar. Tyckte att det var så sorgligt och fint och blablabla underbart hur dom hade det och hur det blev.
Skyller på advent och julsångerna jag hör genom väggen från grannen. Den är elak den där jävla melodin, skulle man spela den baklänges kan jag lova att ett par budskap skulle poppa upp som skulle schocka alla tomtemålande julfirande stjärntindrande puckon som dyrkar en död gran och hänger kulor på den.


....

Acquired conscious competence of all of my accomplishments
And conquered constant comments that contradicted my confidence
Common compliments were called upon to con me in
Accosted consonant comments that condescended all my common sense.

Rockstar weekends, days and nights,
at least to the morning comes and you are blinded by the lights.


ännu en vecka.

Jupp jupp, ännu en helg är kommen.. och fan vad skönt det är att den är här oxå. Stora saker i görningen, stora förändringar som inte kommer märkas lika mycket som dom kommer existera..
kryptiskt? ja lite kanske men blåser man ut allt som är i görningen finns risken att man jynxar hela grejjen och det händer ingenting istället. Men förändringar kommer..
Helgen är i alla fall planerad att innehålla lite fest, mycket vård och en del rensning. Söndagen är såklart vad alla söndagar är för mig.. en dag bokad till inget annat än lugn i Alexborg. Har faktiskt lyckats hålla det så rätt bra och människorna runt omkring mig till och med är medvetna om det. 


Jag: Jo men såklart kan vi fixa allt det där.. alla dagar utom söndag såklart.
M: det vet jag ju.. du och dina jävla heliga söndagar.. haha, man kan ju börja undra vad du gör på dom egentligen.
Jag: samlar vilar... you know, serenity baby, thats what its all about.
M: kände jag dig inte skulle jag fan tro du menade att du går i kyrkan typ.
Jag: tur att du känner mig då, sånt där skulle ju kunna pajja hela min image.
M: image? haha! du är så söt när du försöker vara sådär tuff....
Jag: svårt att vara bad boy och söt samtidigt.. 
M: håll dig till söt. klär dig bättre.
Bad boy 4 Life... =)


 


ännu en morgon i Alexborg

Kanske jag gick lite för långt igår. Träning i all ära, men idag är jag inte smidig någonstans. Rätt skönt dock, men kroppen känns som jag blivit använd som en hockeypuck typ.
Ikväll blir det middag för mor min. Hon fyller år och Alex är kock. Imorgon blir det julmarknad... jupp ni läste rätt.. Jag ska på julmarknad. Ingår i mor mins födelsedags firande att få med sin julhatande son på sånt där. Så länge inte varenda marknadsstånd har en liten stereo med julsånger är det rätt ok.
Ska lägga mig ett varmbad och hoppas kroppen mjuknar lite, bara att gå till stationen känns som ett stort projekt när jag går och rör mig lika smidigt som ett kylskåp på styltor.

Ny favort frukost för tillfället: Kefir, skivad banan, musli med nötter och kokos, ett par äppelskivor och hårt bröd med kloster ost. gott gott gott.


Jag har en liten önskan om att helgen var förbi dock.. vill inte lämna för mycket tid till funderingar, lgger hellre energin å att få månaderna att gå genom jobb och "planen".

Sand

Sand i skorna.. sand i håret sand i munnen sand i handskarna sand i öronen sand i ögat.
Effektiv dag på jobbet brukar sluta så. 6 lastibls flak löv och sand bortforslat och en trött Alex blev resultatet. kroppen gillar det dock, får jag ha träningsvärk varje morgon bara av att arbeta känns allt schysst. Lägg på träningen jag gör ovanpå det och jag lever i en konstant träningsvärk... vilket bara är positivt. Skönt att känna att man lever.

Nu skulle man bara försöka få betalt för sitt jävla slit oxå.

Tilt

Jag saknar inspiration för tillfället. 
tankarna går om varandra som vanligt, men jag hittar ingen kick. Behöver kicken att få igång kreativiteten. Den har kommit och gått rätt brutalt detta år. Upp som en sol och tankarna har gått i överflöd av ideer och nya sätt att tackla vardagen.. danande ner som en fjäder men även där finns en kreativ ilsken liten vilja som pushar på om att förändra, resa sig, kämpa och övervinna. Det här gråa mellanläget suger helt enkelt. Världen står mest stilla och jag hittar inget som får mina ögon att smalna eller instinkterna att börja göra klart för jakt.
Jag är less på en hel massa bara hela tiden.. börjar känna mig som en grinig gubbe som fyllt 95 utan att ha upplevt något alls och nu ligger på dödsbädden med ånger och värk. Men så gammal är jag inte än. Upplevt har jag i massor...
kan äventyr ta slut? liksom lycka? Kan det vara så att man bara får en viss dos av det och förbrukar man det eller ger upp det försvinner alltihop och inga nya chanser ges? tycker källan för lycka varit en aning seg sen i juli.. tycker äventyren inte funnits ordentligt sen australien.
Vet inte jag. Sverige verkar vara ett land för tjocka marsvin och tamkatter. Jag är varken eller.
Finns 2 ord som står på listan av tabu för tillfället. Det ena är nöjd. Ordet gör mig förbannad.. det har fått en negativ klang som jag inte får bort. Hur kan man nöja sig? känns som ett annat ord för att ge upp eller ge efter och bara låta saker vara som dom är utan att kämpa för att förändra. Sen har jag kanske aldrig varit helt nöjd heller, så kanske det mer handlar om att jag inte upplevt ordets fulla känsla.. eller så har jag rätt och nöjd kan dra åt helvete.
Det andra ordet är vänskap. Kanske inte själva ordet eftersom det egentligen ger mig en god känsla oxå.. men konceptet känns som något folk gärna nämner utan att agera eller faktiskt gå in för vad det handlar om. Ordet vänskap missbrukas för ofta.
Jag är inte riktigt så bitter som det här kanske låter. Jag är mest trött på gråzoner och den totala avsaknaden av riktig livsglöd. Jag vill känna mig flammande och galen igen. Jag vill skrika av energi från en gigantisk utsikt och skratta nätter igenom för att månen skämtar med mig.
Så länge ingen säger "det löser sig" eller "det kommer oroa dig inte" är jag mer ok i alla fall... fler lögner behövs inte.


Street poetry

The streets kept coming and coming and coming through his tracks

And every scene he spied was all the same

He kept running and running and running and never looked back

He never realised how far he came

And it didn't matter that the latter part hadn't bothered him

Rather all the sadness that followed him as if it was a ball and chain

It was a long await, his posture had changed fraught with his fault and his anger

Until he wouldn't respond when they called his name

It was all part of the game, it started as a play to get ends

It left him with the breath of debt and less friends

And yet he never questioned where the quest went

And when dissenters didn't deem him special

He did his best to impress them and this led to regrets then

Still he was deadset on success and distress

He only expressed through a sent text

Addressed to anyone he hadn't met yet

The tires peeled on desire's wheels

Again he said, "I can feel...

The distance


Skrämsligt

Va på bio ikväll, såg Paranormal activity. Snacka om att göra läskiga saker med låg budget och faktiskt lyckas sätta rysningar och ilningar på till och med mig. Se den på bio och bered er på att hoppa till. popcorn i knät rekommenderas ej.
Mitt sällskap bestod av Emma, Vanja och deras vän Danne. Var nåt helt galet kul att träffa mina två ninjor igen. Finns ingen som kan texten bättre till bowling Biff och bira låten än dom.. kram på er.
Nu när man haft såna sena nöjen kan jag lova att morgonen kommer vara lite seg, men det var det värt. Kanske inte helt smart att se en film som handlar om vad som händer om natten.. när du sover..i en lägenhet.. Men inga demoner är välkomna här så det ska nog va coolers.
natti natti
btw.. fick höra att denna rulle har ett alternativt slut jag var tvungen att kolla upp.. det gjorde ju inte sömnen mer tillgänglig.. brrrrrr


Bloggutmaningen.

I Ericas anda tar jag upp utmaningen så gott det går...

4 tvprogram jag brukar se: kollar ju inte tv.. men här är 4 bra serier: true blood, Dollhouse, V och Fringe.

4 saker jag gjorde igår: Var ute och sprang, log åt regnet, hittade min förlorade väska, tackade nej till en partykväll.

4 saker jag längtar till: australien (duh), våren, "löning" och premiären av alice i underlandet.

4 saker som står på min önskelista: Tid, lycka, serenitet och frid.

4 saker jag avskyr: reality shower, folks dumhet, rasism och baren håkan. (konstig mix det där blev).

4 saker jag tycker om att göra: Resa, simma, uppleva, färdas.

4 saker jag åt igår: Känguru stek, musli, Ben&jerrys, bananer.

Eftersom jag är datamässigt utvecklingsstörd blir det inga 4 linkar till andra bloggar jag utmanar.. förlorar jag då?


Brickwall

Legat på soffan i en snurr som inte kommit på besök på länge. 1.5 timmar tog det innan yrseln slutade och jag vaknade ur den tillfälliga koma som slog mig i skallen. det där folk säger på film on nära döden händelser att man ser hela sitt liv flasha förbi måste vara en lögn. Jag lever igenom och får dom flasharna jämt tycker jag. Särskilt när sån där elak yrsel slår till. Känns alltid som ett nyvaknande efteråt. Som alla livets händelser hände för några minuter sen. Alla känslor av dom tillsammans i kör. Det är som jag vaggar här för att hämta vatten och ett snigel spår av tankar och minnen ligger efter mig och står jag stilla för länge drunknar jag nästan i en pöl av händelser.
Hur som helst gick yrseln över och lämnade inte efter sig för mycket tegelstenar proppade i min ryggsäck.
Ögonen är tunga som bly dock, huvudet lite lätt tiltat och känner mig stor som en tumnagel typ.
Inget en borste skapandes en tight knut på skallen och tung gung musik inte kan få bort. Sätta på sig attityden och möta världen.
Världen...
känner mig allmänt osocial.. ändå är jag på väg ut, vill inte sitta här och spela memory med ideer.
Saknar bror min, den enda i denna värld som inte säger ett ord men lyssnar och förstår mer än varenda jävla människa tillsammans.

For you I would swim through fire and walk through oceans.Phoenix

Så. Nog med bittra toner och svordomar. It is what it is. Har en plan. Den är lång och kommer ta tid, men det är en plan.
What wont kill you will leave a scar, och ärr ska ju va tecken på ett liv väl levt.
Så även fast jag snart kan kalla mig scarface så ska saker rulla på som jag vill att dom ska. Jag väljer mitt liv och öde oavsett motgångar och svårigheter.
Thats it.
I dag snöade det en kort stund, efter det smet solen fram en stund. va med andra ord en helt ok dag på "jobbet".


Jag har en plan... och den ska fan funka.Never enough

aggressiv.. nådigt. Jag har en tungt snabbt hamrande puls i mitt bröst. Mer adrenalin än blod pumpande i kroppen.
Tänker inte gå in på varför här.. slöseri med ord. Lämnar det till att vi har ett system i det här lilla skitlandet som får mig att må illa.
Ska vända på det istället. Vad av det som försigår är bra eller har ett uns av lärdom?
Kan bara komma fram till att det här "vanliga" livet kanske inte är min grej. Kanske är det så här för att något försöker säga mig att jag är på fel jävla väg. Jag ska inte vara här. Ska inte göra det jag gör, är på fel fuckin plats.
Jag är rätt less på att ständigt slängas in i livets dojo för gradering när jag inte ens hunnit knyta mitt vita bälte i det jag helt plötsligt ska kunna allt om.
Mina resurser får inte ens en chans att synas det är jävligt säkert.
Blir ju inte bättre av att varje dag går till dessa tankar.. känns som jag inte har ett skit annat att komma med än hur fucked up verkligheten är. trött på att bygga detta bittre korthus så stabilt att ingen storm av lycka ens skulle kunna vagga det lite.
jag saknar verkligen ett liv jag inte ens vet hur det skulle vara att leva.antar att man ska vara glad för det man har och jämföra sig med all annan skit i denna värld och alla människor som har det värre. vet inte varför man gör så dock.. ska det få mig att må bättre för att ännu fler dagligen mår ännu sämre?


Dags att springa slut på adrenalinet och försöka upplösas i ett varmbad.

Imorgon är en annan dag.Moi moi!

So wish i had a few more words in finnish in my vocabulary.. but my scandinavian brothas gotta settle for english from this Mahakala. And you wizards from Oz gotta settle for it to im afraid.
Dunno what to to with this, is this blogg going international now?
Mail from my aussie friend:
"well, at least i can stare at the shiny pictures and topics, cause that swedish jibberish you are writing.. it dosent make sense man"
And the comment from my finnish friend:
"your blogg is mad, but it aint no NWA"

So this is for my none swedish talking fellas.. your special to.. come to sweden soon and ill make sure to get you a speed course in swedish bullshit.. at least so you can read my whining and grinding. 
Or we all just get drunk on rum and vodka and then we can speak the international language of makesnosensish.


 

Nyvaken.

Trött denna morgon.. men även fast jag ställde fram väckarklockan 1 timme ville sig inte riktigt sömnen.
Uteplats och te.. största möjliga tystnad över kvarteret. Helt ok faktiskt.
Nattens drömmar var intensiva, nästan för mycket. Så fyllda av gamla tankar att det kändes som jag var tillbaka i tiden ett par år när jag vaknade. rätt skönt när jag kunde titta på dagens datum och förstå att så var inte fallet.
Fil och musli i soffan med Karl Sanders i högtalarna. Helt ok faktiskt.
Ännu en dag.

another day.. another 1000 questions

Vad driver er vänner? Vad får eran vardag och era liv att skina? att ens flyta och gå? Vad är gnistan och kraften i era hjärtan som leder er framåt? Vad är meningen som vaggar er till sömns och får er att stiga upp varje morgon?
Vad bygger upp energi och kokar ert blod?
Vad är det ni lever för?
Stora många långa svåra frågor idag...
Jag hittar inte dom svar jag söker just nu, inte ett spår jag följt i min tankegång har lett till anat än stoppskyltar och återvändsgränder.
Allt detta sökande gör mig yr. Men den som söker finner antar jag.
Jag vill bara veta varför... utan att svaret blir därför.


fick i alla fall träffa Emelie en stund idag. Vi är numera arbetsgrannar, vilket vare sig hon vill eller inte ska leda till lunchmöten i mitten.. dvs snabb kedjerökning när våra "barn" inte ser.

E: Du kanske ska sluta vara så hård hela tiden?
A: Eller så kan alla andra ta och fuckin tuffa till sig...

Eller så har du rätt min vän... men du vet vad dom säger om att lära gamla hundar sitta.
a must see

Morgonens filmtips: Shrink. Drama med tanke bakom. en feel good film med mörk tvist.. i fuckin loved it.


Dag 2

Dag 2 av nya rutiner. Känns som jag fuskar utav bara helvete att jobba halvtid, men så får det väl vara tills saker är som dom ska vara.
Känns som allt skulle ta nån sorts filmisk skruv och allt omkring en skulle börja dansa och sjunga som en en gammal disney film när saker nu faktiskt kom igång. Men inget dansade, ingen större förändring i nåt alls faktiskt. Vardag är vardag antar jag..
Så 5 till försvunna förresten. Gjorde sista saluten till dom i helgen utan reaktion.
Vaya con dios vänner, hoppas allt är bra på er sida.
Sånt är det... såna är dom..

Hade en del funderingar på lycka häromdagen. Folk som försöker för mycket, är så sjukt jävla glada hela tiden när man nästan känner doften av att saker inte helt är ok, att personen i fokus inte helt har alla indianer i kanoten där..
Jag undrar bara varför. Varför ska man måsta vara glad och jävla lycklig om man inte är det? Vad i vårt samhälle gör det till fel att inte må bra?
Jag vet ju svaret på det där egentligen.. Jag som varit sjukskriven och varken lycklig glad eller på topp vet vad som händer när du faktiskt står för hur du mår. Du är lika poppis som svininfluensan.

"kanske är man bara less på den hela?"  "vilken då?"  "mänskligheten typ.."  "du är fan alltid less på saker."Segt.

Gear check

Bissy bissy dag. Tror jag gått runt hela stan idag. Arbetskläder var inte det lättaste att hitta det är en sak som är säker. 2 affärer var inte öppna på lördagar, 1 sålde enbart kläder till företag (va fan...) så till slut begav sig en trött alex till söderfuckintälje. Men det visade sig vara ett smart drag.
  Vattentäta arbetskängor - V
  Slitstarka arbetsbyxor med 1 miljon fickor - V
  Varm mössa - V
  2 par handskar - V
  Underställ - V
  Extra skosnören - V
  Varma sockor - V
Måste säga att den här arbetslooken funkar på mig. Med rätt blick och såklart ett nitbälte på brallorna kan jag nog få stuk på det här. Måste ju sätta lite av sin egen prägel på utrustningen. Kändes faktiskt riktigt bra att komma hem efter 6 timmar irrandes runt och plocka fram mitt gamla ros kit för att se vad man kan mixa in och behöva på det här nya inte så rosiga arbetet. Knivar, sekatör, hockeytejp (måste va min favvo, dyker alltid upp ett användningsområde för det), bisalva för sargade fingar och händer, snöre, ficklampa (you never know...) och annat lite smått och gott har fått sitt hem i det oändliga nummer fickor desa brallor har.
Så på måndag smäller det. Kan jag bara hitta lite av mitt goda humör igen och kanske ett leende nånstans.. en liten känsla av att saker kanske blir bra nu och att livet kanske får leka.. en liten stund.. eller i alla fall smyga till gungställningen.. en liten stund.. bara lite.
Time will tell antar jag. hatar att hjärnan rycker på axlarna och hjärtat suckar ut ett "whatever" bara. Men det kommer.. hoppet finns, det måste vara värt nånting.

Ikväll har jag laddat med kyckling, ett par öl och film, förhoppninsvis kan det ta död på bistra miner och skapa ett par nya smilgropar.

Karantän.

Tror ingen kan vara ett sånt åskmoln jag är för tillfället. Fräser och spottar för mig själv, svär åt småsaker och enbart grinig.. skulle jag vara av det täckta könet (vafan heter det så för egentligen, snubbar kan väl fan vara för håriga och täckta dom med) skulle jag få en hel del pms kommentarer. Men nu är det inte så, jag är bara less sur och fett jävla anti. Vet inte hur snett man kan trippa på för lite sömn och för mycket tankar, men jag är nog snart redo för nytt rekord. Bleeeh...
Får be om ursäkt till er som ringde idag, jag är en pina med mitt humör jag vet. Var inget personligt..
Ska ligga lågt tills detta lagt sig så inga fler blunders och idiotier kommer fram, har en tendens att bli för ärlig på ett nästan elakt sätt när hjärnan snurrar åt det här hållet.
Dags att pröva feel good filmer och kanske en kalldusch. Eller så skiter jag i det och hittar ett fint litet projekt att ta ut det på. Får spika upp hyllor med skallen och skruva i nya lampor med tänderna typ.

Happy happy joy joy joy

Morgonstund har hår i mun... helt seriöst.
Vaknade som en nyknullad rockstar. Såg ut som en pudelrockare som fastnat med fingrarna i en kontakt. dessutom var halva kaluffsen fast i ansiktet. antingen somnade jag hungrig och käkade hår i sömnen eller så har jag skuttat runt som en guldfisk på spisplatta hela natten. Ögonen var lika pigga som om jag gått en match mot mike tyson och jag snubblade säkert 12 gånger när jag försökte stilla min igen hysteriska törst när jag vaknade.
God morgon världen liksom.. kan ju inte bli mer än en strålande jävla dag tror jag. Till råga på det hade såklart dessa förbannade reklam utdelande idioter kört ner ica reklamen i brevlådan i sån stress att viktiga brev tryckts ihop på botten och inte stängt locket på brevlådan när det fuckin regnar ute... tror jag ska börja hålla mig vaken och vänta in dom där nissarna och ge dom en omgång med baseball trät nästa gång dom försöker pressa reklam så dom fattar att jag inte vill ha nån. Hur stor jävla skylt ska man behöva ha för att slippa skiten?
Slängde mig upp till macken och då var såklart redan allt nybakt bröd slut...
Glad jävla fredag världen.
Jag är less på den här svininfluensan förresten. Får snart ta och bestämma sig tycker jag. Bla bla 1 miljon svennar kommer bli smittade, blabla vaccin e farligt blablabla vaccin e ett måste.. blabla.
Rätt kul hur media slår in informations spikar från ena ändan och tar till tången lika fort åt andra hållet.
Jag har aldrig haft influensa tror jag. Förkyld som fan i all ära kanske, var det influensa? inte fan vet jag.. men jag tror inte på hysterin om det. Läste någonstans för ett par år sen att så gott som alla sjukdomar ligger mestadells i starten i vårt psyke innan det slår ut. dvs att klart som fan folk går och nojar sönder sig sjuka när media spottar tjockt svininfluensa slem i ansiktet på dom om vad man borde inte borde måste gör för allt i livet inte.
Jag tänker helt enkelt bara köra på att svininfluensan existerar inte. finns inte. vaccinera mig? nixpix. Är min kropp inte tålig nog att klara av en influensa har naturens egenskapta utrensnings system valt att jag inte var stark nog att få vara kvar. Fuck it.
Har jag överlevt indiska bistick i halsen vid 3 års ålder, rida dromedarer i tunisien med 42 graders feber vid 6 år, tältat i outback australien under ett träd fullt av wolfspiders.. har jag överlevt det, vad fan ska nåt med namnet svininfluensa göra mig?
Skönt odödligt argt humör denna morgon. så får det vara. Hellre det än ynklig liten skit som nojar runt som en yr gås.
Musli - springa - duscha - film. så ser min fredag ut från nu.
God jävla morgon världen.. snubbla inte på mitt mittenfinger när jag försöker fälla dig med snubbeltråd.

ny grej.

Mystiskt värre. La mig att sova vid 22.00 idag, var tröttare än nånsin och kände hur skönt det skulle vara att krypa ner under nytvättade lakan musik i bakgrunden och en lätt rökelse doft i rummet. Somnade. Tungt.
Vaknade då för 5 minuter sen och kunde inte förr allt i världen somna om. Kändes som jag sovit en natt och gissade på att klockan kanske var 4-5.
kvart i fuckin 1??
Så 2 timmar och 45 minuter är alltså vad min kropp reagerar på som tillräckligt med sömn.
Förr var min insomnia så att jag antingen helt enkelt inte kunde falla i sömn eller hastigt uppvaknande efter nån timme eller två men med en känsla som en baksmälla i kroppen. Inte nånsin utvilad och klar med sömn för natten.
Antingen är mitt dygn för kort, eller så är det för långt.
Så vad i helvete gör man nu då? inte så att jag kan dammsuga, inte så att hjärnan är helt med i fokus och att böcker och te är vad jag kan ta mig till heller.
Får bli natt promenad så jag kan lösa vad som pågår igen med denna mystiska sömnrytm jag inte blir klok på.Rage.

Världen kan verkligen vara ett skämt ibland. Alla dessa folk som går omkring i nån sorts bubbla av sockervadds verklighet. Satt och försökte hitta en film här ikväll att ha på i bakgrunden medan strumpor sorterades och papper skrotades efter nattens effektiva sömnlöshet som gick in i ett städ frenzie istället.
Så jag hittade ingen film..
gjorde det stora misstaget att slå på tvn. Jag gillar inte tv. Är det något värt att se så kan du vara säker på att var 15 jävla minut dyker det upp en hurtig 12 barnsmamma som med skrikvita tänder och söderbalsamerat hår som rör sig i takt till hennes hysteriskt galna stora ögon som bara visar att hon måste käka lyckopiller som mintpastiller.. och vad snackar hon om? tuggummi.. fuckin tuggummi. "Jag är inte bara tuggummi tuggarjävel, jag är mamma oxå, och när jag missar min tredje tandblekning om dagen så måste jag ju kontra med just detta jävla bubbelgummi som till skillnad från alla andra som inte skiljer sig ett jävla dugg åt är det här inte nån skillnad men jag känner att jag måste stå här som en förvirrad höna och berätta hur viktigt just det tuggummit är för mig.. särskilt som mamma.."
Förutom alla jävla reklam pauser så verkar det enda som visas förutom vänner för 276 gången om, då är det enda reality shower.
allvarligt.
nu är det inte ens intressanta saker man kan bli imponerad av eller kanske nyhetsmässigt viktigt att veta om verkligheten.. nej reality shower är alltså program om andra tragiska får förlåt folks liv. Just denna otroligt viktiga och genomtänkta jävla show var om ullared.
Nu kanske jag inte är allmänbildad nog att veta vad nu ullared är för något förutom ett namn på ännu en fuckin plats i vårat avlånga land, men då var det alltså så att just i ullared kan man visst shoppa jävligt billigt. Så då tycker fåraherdarna till programskapare att göra en timmes jävla program om puckade idioter som gillar shopping är den bästa jävla ide till program nånsin. Så där filmas dom, fåren.. och vad talades det då om mest? motherfuckin fryspåsar. Bengt 74 som aldrig varit utanför sverige i hela sitt liv förutom när hans mamma tog med honom till åland på hans 60 års dag hade visst ett sjuhelvetes krux med att flytta pall med fryspåsar ut i butiken för det sålde visst så in åt helvete..
allvarligt.
Ovanpå det då så var det en påklistrad journalist som antagligen på jakt efter ett riktigt jobb nån gång i sitt liv men sålde sin själ till djävulen tyckte att riktig journalistik helt plöstligt var att interjuva gamla tanter med stora problem att nånsin kunna sluta shoppa om varför dom valde just dom fryspåsarna och inte andra.
Så alltså, inte bara har du 15 minuter tv om varor som folk köper, folket som köper dom, folket bakom dom folk som köper saker och folket som leverar varor till folket som genom folk köper saker åt folk.. å då allra mest fryspåsar, inte bara har du det utan efter du hällt bensin i örat, låtit hjärncellerna sugit åt sig det och tänt på med hjälp av fjärrkontrollen.. då kommer reklamen. Å där är hon igen. morsan med 12 kids som nu helt plötsligt bara har 5 och nu istället pratar om tamponger. just denna tampong var bättre än alla andra för nu kunde hon inte bara hoppa bungyjump, klättra berg, köra racerbil samtidgt som hon står på huvudet och ha mens, nej nu hade hon tid med barnen också. Om allt det där kommer i tampong form ska jag fan ha en i röven hela dagarna jag med, verkar som man inte bara hinner mer, lär sig helt nya grejjer plus får vita tänder och barn, nej det är extra sug förmåga oxå i form av blått vatten. så man blir med andra ord blåblodig av denna tampong. Så då kan jag med all säkerhet kräva lite av kungens sjuttioelva somamrhus till mitt eget samtidigt, plus kanske plocka ett giftermål med madelene och en krona på skallen om ett par år när kungen själv köpt ihjäl sig i ullared tuggandes tuggummi och snattar fryspåsar.
Den där tvn ska ut härifrån med nästa konteiner lass. betala tvlicens för att stirra reklam och program med reklam eller bara program som handlar om folk som jobbar och nån idiot filmar deras vardag som sockerbagare eller flygvärdinna.
Så om jag fått det här rätt nu, kommer folk hem från jobbet dom hatar, slänger in sina nyköpta tamponger av tuggummi i en fryspåse, sätter sig framför tvn med blekskenan i käften, nattar sina 12 barn, slår på tvn och blänger resten av kvällen på andra folk som jobbar, kommer hem, köper frysta tamponger och lever blåblodigt.
Sen sitter man en dag där och undrar varför i helvete världen är på väg att gå under...människan intilligent?
Inte ett jävla dugg.

Känns bra att jag har vänner som orkar lyssna på mig i 15 minuter när jag eldat upp mig tillräckligt för att spy saker om det här en stund. Även fast denna jävla wall of text visar att jag visst kunde spy på om det ett tag till.

Nej jag tycker vi samlar alla dessa jävla idiotkändis stämplade puckon i en hög innan dom hinner föröka sig. Till och med jag som hatar skvaller shit och idiot serier vet vem fan anna anka är och att hon är dum i huvudet för att man är förföljd av den här skiten. Samla dom allihop fort innan deras iq befriade förgiftade sperma lyckats se på tv och lärt sig simma.
Tänk er Tyra Banks skaffa barn med dr Phil.... Anna Anka och baren färjan whatever Håkan... motherfuckin antichrist.
Å andra sidan vet jag inte om kasnek just dessa männsikor i alla fall hittat en något högre intelligens eftersom dom inte är dom som sitter som zombies och suger åt sig fördummande reklam propaganda.

tror min galla är färdigspydd och redo att stoppa i fryspåse längst in i min flashiga 47 barnsmamma frys tillsammans med allt jävla tuggummi och en å annan tampong nu.
Strömmar.

I min kortlek finns fler jokrar än ess. Varje gång jag lägger den eviga patiensen och det eviga luriga kortet med den maskerade mystiska jokern dyker upp undrar jag om jag borde räkna det some ett ess eller som något lägre. Så i förvirring blandar jag om, blandar extra noga. Jag till och med sorterar ut mina jokrar men på nåt magiskt sätt är dom tillbaka igen när korten ligger på bordet.

Fick mail från andra sidan igår. Ljuva vackra australien... som jag saknar det stället. Jag undrar många gånger i mina tankar om hur livet hade varit om jag bara valt att stanna kvar och inte komma tillbaka till sverige. Man ska inte försvinna bort i gamla minnen och frågor om hur varför om och men saker var som dom i alla fall inte är nu, men jag kan inte låta bli att spekulera lite i det.. drömma lite i det.

Nu sätter saker igång förresten. Nästa vecka börjar en ny vardag med nya rutiner.. skrämmande men på fuckin tiden.

Inatt vaknade jag och var törstig som aldrig förr. halvt drömmande halvt utorkad nästan släpade jag mig ut till köket för vatten. Bäljade i mig säkert en liter och var ändå tvungen att ta med mig ett stort glas vatten till sängen där jag är fullt säker på att jag ställde glaset bredvid sängen, tog en sista klunk och la mig för att sova igen. I morse stod där inget glas. Däremot hade jag inte stängt avkranen ordentligt så den droppade så högt att jag nästan fick spel. ovanpå det hade jag inte släckt lamporna i varken hallen köket badrummet eller garderoben, vilket jag inte ens minns att jag tänt..
Händer så mycket mystiskt här hemma i alexborg ibland.

Jag har en släng av höst melankoli. Ingen emo depp eller släng av gamla åkommor, nej en lätt tung virrig känsla av att det är grått och rätt tomt här hemma. Jag saknar att ha någon att längta efter tror jag. Dom jag längtar mest efter är nästan allihop jokrar i den här kortleken jag än en gång blandar om och hoppas kommer ut rätt så patiensen denna gång går ut.RSS 2.0